Followers

Friday, December 17, 2010

BABY PRODUCT- fresh ideas!

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera!

klik banner dan lihatlah dimensi baru dalam membuat persediaan menyambut baby !!

Create your own banner at mybannermaker.com!

BABY MEMANG CUTE ! tak ada baby yang tak cute ( tak boleh nak faham kenapa ada manusia yg sanggup buang baby ! )

bila sebut baby je , semua teruja nak buat persediaan ..menyambut baby sendiri , baby adik-beradik , saudara mara dan rakan-rakan ..semua barang baby cute..memang menyeronokkan..sehingga kadangkala terpaksa membeli barang yang perlu tetapi tidak terlalu menepati specifikasi yang diingini kerana itulah produk standard yang dipasarkan dimana-mana sahaja kedai baby yang ada.

Di sinilah isu yang saya ingin sampaikan . Produk terbaru yang Puan Harnita ilhamkan dan dipasarkan di http://niesa95collection.blogspot.com/ umpama satu dimensi baru dalam persediaan barang baby era sekarang..produk terkini tetapi mengimbau zaman saya kecik-kecik...tahun 70an-80an..produk yang berilhamkan zaman dulu-dulu tetapi diberi nafas baru menjadikannya sangat istimewa kerana sukar untuk memperolehi sepertinya lagi dizaman sekarang . Keperluannya tidak lapuk , permintaan tetap segar tetapi sukar memperolehinya lagi ..credit untuk Puan Harnita ! moga semakin kreatif dan sentiasa berinspirasi ! jangan berhenti kerana ramai yang memerlukan produk seperti ini..

...antara produk yang diilhamkan Puan Harnita ..WISH U A VERY BEST OF LUCK !

1 comment:

Eyta Wahab said...

Wahh.. sangat terharu dengan promosi ini.. Terima kasih atas sokongan yang tak berbelah bagi.. TQ juga atas doa semua.. AMIN.. semoga kita sama2 berjaya mencapai apa yang kita impikan... ^_^